Συνέντευξη στο voria.gr για την οικογενειακή μας επιχείρηση και τα προϊόντα μας

Ευχαριστούμε θερμά την Maria Mathiopoulou για την όμορφη συζήτηση που είχαμε πριν λίγες ημέρες.

konos prosfora

 Μια ευχάριστη συνέντευξη με την αξιόλογη δημοσιογράφο από τη Voria.gr για τα βήματα της οικογένειάς μας. Μιλήσαμε για το παρελθόν, το ξεκίνημά μας, την παρούσα κατάσταση καθώς και για τα μελλοντικά μας πλάνα.

Μέρος από τη συνομιλία μας:

"Με μεράκι και ιδιαίτερα ελαιόλαδα, όπως το Konos 1st Day Harvest και το Konos Full Moon Harvest, η τέταρτη γενιά της εταιρείας ανοίγει νέους ορίζοντες


Θέλουν τα προϊόντα τους να μην καλύπτουν απλώς ανάγκες, αλλά να δημιουργούν γαστρονομικές εμπειρίες και θύμησες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχουν βγάλει στην αγορά ελαιόλαδο νυχτερινής συγκομιδής με την πανσέληνο του Οκτωβρίου (full moon harvest), αλλά και ελαιόλαδο της πρώτης ημέρας συγκομιδής (1st day harvest), το πρώτο που έγινε, όπως λένε, στην Ελλάδα. Με την ελαιοκομική παράδοση των τριών προηγούμενων γενεών ως πυξίδα και ειδικά την πολύτιμη βοήθεια των γονιών τους, Βαγγέλη Αδαμίδη και Μαρίας Μιχελή, αλλά και με τη δική τους οραματική διάθεση, τα αδέρφια Δημήτρης και Βασίλης Αδαμίδης έχουν δώσει ένα νέο τόνο στην οικογενειακή επιχείρηση ελαιολάδου «Konos-Κτήμα Μιχελή», που βρίσκεται μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Μάκρης."

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.voria.gr/article/konos-ktima-micheli